pühapäev, 11. oktoober 2015

Põhimõtteliselt on tegu hea toiduga, mida ei ole eriti raske valmistada,  kuna selleks ei ole eriti palju asju vaja.


Värskekapsahautis hakklihaga
Sellenädalane blogipostitus tuli mul meelde üsna hilja. Mu ema aitas mind suuresti selle juures, võib ilmselt öelda, et jah ilma temata ma oleksin ilmselt pizzat läinud ostma ja sellest pildi teinud ja pannud blogisse, et näete kui tubli ma olin.
Aga jah, siin on retsept:
1sl Õli
400g hakkliha
1 sibul
pipart, soola
1sl jahu
1kg valge peakapsas
2dl vesi
http://pilt.toidutare.ee/pilt/11.2008/7437/originaal.jpg?t=1416982470
http://pilt.toidutare.ee/pilt/11.2008/7437/originaal.jpg?t=1416982470
 Kuumuta pannil õli, lisa hakkliha ja hakitud sibul ning pruunista 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa soovi korral jahu, kuumuta hetke ja tõsta tulelt. Vala segu suuremasse potti. Lõika kapsas ribadeks ja lisa hakklihale. Vala peale kuum vesi, kata kaanega ja hauta kaane all 20-30 minutit ja tõsta tulelt. Serveerida võib nii kartulite, kui ka näiteks riisi või makaronidega.
Tiit Träss 11Re

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar